torsdag 14 februari 2013

Vår i luften!

Hej alla vänner!
 
Idag är det helt ljuvligt ute! Trots att det fortfarande är snö på marken känns luften helt annorlunda. Fåglarna kvittrar o solen kikar fram lite bakom molnen, det känns verkligen som om våren försöker att sätta fart! Just nu sitter jag och väntar på en kompis som ska komma hit o hjälpa att rida nu när jag brutit armen. Men skam den som ger sig, idag ska jag upp på hästryggen igen trots gipsad arm. Men hon får hjälpa mig att sadla osv för det är inte lätt med en arm ;)
 
Vår nya New Hampshire tupp Rolf är ute idag o känner sig för. Han tycker verkligen inte om att gå ut i snön utan håller sig mest inne.

Såhär ser det ut i vår kläckare just nu. 19 Maran ägg, 20 vaktelägg och 4 gul orpington ägg. Blir spännande att se hur många som kläcks med tanke på att det är tidigt på säsongen än så länge.
 
Många tankar om utvecklingen utav gårdsbutiken "Tant Anna's Skafferi" snurrar i huvudet. Får nog försöka sammanfatta alla tankar och ideer snart och göra dem till verklighet :)
 
Ha en underbar Alla Hjärtans Dag alla blogg läsare och glöm inte att kommentera här i bloggen ;) Det är alltid så kul att läsa Era kommentarer, korta som långa.
 
Kram
Susanne m familj


2 kommentarer:

  1. Haha den där Rolf ser ut att vara en fin glidare i livet och tar dagen som den kommer!

    Helt klart en livs -njutare!

    Kram
    Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja han är verkligen en livsnjutare bland alla sina damer :)

      Radera